top of page

Dinsdag gesloten

Met spijt in ons hart moeten we jullie informeren dat Jiwa Jawa vanaf april op dinsdag het restaurant gedeelte zal moeten sluiten wegens een tekort aan personeel. Op dinsdagavond is het nog wel mogelijk een bestelling te plaatsen via de website of thuisbezorgd, maar het is dus niet meer mogelijk om bij ons in het restaurant te eten.


Daarnaast zal het gedurende de week vaker voorkomen dat de bestellingen via onze website en thuizbezorgd.nl vaker gepauzeerd worden. We vinden het heel vervelend en begrijpen dat dit voor sommigen een teleurstelling kan zijn. We zijn al tijden op zoek naar versterking van het team en zijn erg blij met het verwelkomen van Fany, Ben en Rafi die ons team komen versterken. Echter blijft er nog een functie open in de keuken en wij blijven ons uiterste best doen om dit tekort zo snel mogelijk op te lossen, zodat we jullie ook weer kunnen verwelkomen op dinsdag. 


Daarnaast willen wij jullie vragen om op tijd te reserveren en bestellingen online zoveel mogelijk 1 of 2 dagen van tevoren te plaatsen, zodat onze keuken er op kan anticiperen. 


We willen jullie bedanken voor jullie begrip en loyaliteit en hopen jullie snel weer te verwelkomen bij Jiwa Jawa.

121 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page