top of page

Veel gestelde vragen aan Jiwa Jawa

 • Kan ik een tafel reserveren?
  Wij zijn een klein afhaal restaurant, onze plekken zijn te reserveren. Reserveren kan via het contact formulier op de website of telefonisch.
 • Wat zijn jullie openingstijden?
  Wij zijn woensdag tot en met zondag geopend voor de lunch van 12:00-14:00 uur & dinsdag tot en met zondag voor het diner van 17:00-20:00 uur. Op maandag zijn wij gesloten.
 • Hoe lang van te voren kan ik mijn bestelling plaatsen?
  Als je op onze website op online bestellen klikt, kan je tot 5 dagen vooruit bestellen. Heb je jouw diner liever thuisbezorgd? Dan kan met Deliveroo. Je kunt hier op elke dag dat wij open zijn een bestelling plaatsen voor het diner.
 • Koken jullie ook voor mensen met allergieën?
  De Indonesische keuken biedt bij uitstek mogelijkheden om heel veel verschillende gerechten te combineren zijn. Er zijn dus ook veel mogelijkheden voor mensen met een allergie. Je kan onze allergenenkaart hier bekijken. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op of kom langs aan Hof 30.
 • Zijn de gerechten halal?
  Ja, al onze gerechten zijn 100% halal. Wij maken uitsluitend gebruik van halal leveranciers.
 • Hoe kan ik de maaltijden het beste opwarmen?
  Je kan de maaltijden opwarmen in de magnetron of in de oven. Magnetron: Haal de afdekfolie van het bakje. Voeg 1-2 eetlepels heet water toe en roer het even goed door. Zet de magnetron op 750 watt en zet het gerecht 3-4 minuten erin. Roer halverwege nogmaals door. Oven: Warm de oven voor op 130 graden. Schep de maaltijden over in een ovenbestendige schaal of bord. Voeg 1-2 eetlepels heet water toe en roer het even goed door. Dek de schaaltjes af met aluminiumfolie en zet het 12-15 minuten in de oven. Roer halverwege nogmaals door. Let op: de bakjes van Jiwa Jawa kunnen niet in de oven. Eet smakelijk! Selamat makan!
 • Bezorgen jullie ook thuis?
  WIj bezorgen thuis via thuisbezorgd.nl. Vul op de website van thuisbezorgd uw postcode in om te zien of wij ook in op uw adres bezorgen.
bottom of page